Sabtu, 5 Februari 2011

Introducing to you...

assalamualaikum,
Its already February. err, kinda scary! Isnin ni dah la ada test Fizik, and yet masih enak bersiar-siar dalam lama sesawang nih, isk isk isk, zamri zamri. Anyway, lama aku x upload apa2 kan, yelah, kamera asik simpan dalam almari tinggi2 je, memang x ada masa la nak ambil gambar apapun.

So, apa kena mengena dengan tajuk? Apa yang hendak diperkenalkan, Haaa, jeng jeng jeng. Kalau dulu, dekat sekolah semua orang kenal anak buah aku hanya kerana uncle dia ni sibuk mengambil gambarnya saban hari. tapi sekarang? huuu, jangan kata ambil gambar, nak tulis pasal anak buah pun tidak lagi, isk isk isk. x patut x patut.

Ramadhan lepas keluarga aku menerima kedatangan seorang ahli baru, semua orang yang baca blog ni mungkin tahu atau mungkin sudah lupa. haha, selepas beberapa bulan, aku terasa nak ambil semula gambar dia. Jeng jeng jeng, nah tengok la puas2. Comel macam uncle dia kan :P

ahmad luqman cmb1


ahmad luqman cmb2

3 ulasan:

Xerox berkata...

eh3.xde rupe kau langsung xD

Ahmad Luqman berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ahmad Luqman berkata...

Ahmad Luqman. sama nama macam aku! abang aku pun nama Imran, tapi takde Ahmad :-)